Update aanrijding met dodelijke afloop: Bestuurder in verzekering gesteld

De 17-jarige Chivaro Soerokarijo heeft op zondag 11 oktober het leven gelaten bij een aanrijding tussen twee auto’s aan de Anton Dragtenweg. Het slachtoffer was mede-inzittende in het voertuig dat bestuurd werd door Damian K.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de bestuurder Arvin B. reed over de Anton Dragtenweg. Hij kwam vanuit de richting van Leonsberg en ging naar de richting van het centrum. Damian K. reed vanuit de tegenovergestelde richting.

Arvin die vermoedelijk met een hoge snelheid moet hebben gereden, is op een gegeven moment op de rijhelft van Damian terecht gekomen met als gevolg de frontale botsing. Er zijn geen rem- of schuifsporen aangetroffen wat ook het vermoeden geeft dat de voertuigen met een volle slag tegen elkaar zijn opgereden.

De brandweer moest er aan te pas komen om slachtoffers uit de voertuigen te bevrijden. Per ontboden ambulances werden 6 slachtoffers afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Arvin heeft toegegeven alcohol te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij wenste verder geen verklaring af te leggen bij zijn voorgeleiding. Hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, hangende het verdere onderzoek, in verzekering gesteld.

Chivaro is de 39ste verkeersdode. Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.