“Update” aanrijding met dodelijk afloop

Akshayand,B. de vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding op de Anton Dragtenweg is vanmorgen, maandag 27 augustus, door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Dit vanwege het feit dat hij zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs een auto moet hebben bestuurd. Daarbij betrokken raakte bij een aanrijding met het gevolg dat de 36-jarige autobestuurder Wilfred,Welcom het leven liet.
Drie politieambtenaren, die naar de plek van de aanrijding gedirigeerd waren, kwamen tot de constatering dat de adem van Akshayand en zijn metgezellen sterk naar alcohol rikten.
Zij waren allemaal voor medische hulp naar het ziekenhuis overgebracht. Akshayand is, onder politie bewaking, opgenomen in het ziekenhuis. Hij moet fracturen hebben opgelopen. In het eerste politiebericht was aangegeven dat deze verdachte 19 jaar oud is. Dat is niet het geval. Hij is 18 jaar oud. Zijn drie metgezellen zullen naar verwachting vandaag uit het ziekenhuis ontslagen worden.
Vermeldingswaard is dat Akhayand en zijn gezelschap kort voor de aanrijding uit een nachtclub kwamen en dat de jongste in het gezelschap 16 jaar oud is.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.