Update: Aanhouding voortvluchtige verdachte door gemengd politieteam resulteert in aanhouding van nog twee voortvluchtige kompanen

W.E. en C.S. respectievelijk 34 en 31 jaar oud, zijn na uitgewerkte informatie door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Paramaribo ( RBTP) op woensdag 24 februari opgespoord en aangehouden.
Na de aanhouding van hun 45-jarige kompaan R.P. door een gemengd politieteam op zondag 31 januari, kwamen de voortvluchtige verdachten W.E. en C.S. in beeld. Dit drietal wordt ervan verdacht op donderdag 31 december 2020 samen met hun overleden kompaan Patrick Apai op de kruising van de Mahadew- en de Ephraimzegenweg een manspersoon te hebben beroofd van zijn sieraden en andere persoonlijke spullen.
Volgens verklaring van R.P. kozen hij en Patrick na de daad het hazenpad. Tijdens hun vlucht struikelde R.P. en ging het wapen dat hij bij zich had af. Patrick werd hierdoor geraakt met voor hem het noodlottig gevolg. Het ontzielde lichaam van Patrick werd op woensdag 6 januari in een in aanbouw zijnde woning aan de Liliëndaalweg aangetroffen, terwijl R.P. nog enige tijd voortvluchtig was.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie werden ook W.E. en C.S. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.