Update: 57-jarige voetganger die is overreden, verkeersdode

De 57-jarige voetganger Siewkoemar Soekhlal die in de avond van donderdag 30 december door een personenauto is overreden, wordt gerekend tot een verkeersdode.

De politie van het bureau Waldeck speelde in op een melding van een aanrijding tussen een voetganger en een auto aan de Rambaran Mishreweg, waarbij de autobestuurder was doorgereden. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren een man op het wegdek aan, die kort na hun komst geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast. Zijn ontzielde lichaam werd in opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie ter obductie in beslaggenomen.
Het resultaat van het obductie rapport heeft uitgewezen dat het verkeersslachtoffer verschillende fracturen heeft opgelopen na te zijn overreden door een auto. Het ontzielde lichaam van Sieuwkoemar is na overleg met het O.M. afgestaan aan de nabestaanden.
De afdeling Verkeersunit van regio West is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.