“Update” 21 jarige gewapende dief aangehouden

Op donderdagmorgen 23 november is de 21-jarige Arun, R. door de politie in een woning te Leiding 7 aangehouden. Arun en nog een andere crimineel waren de woning, via een openstaande deur, binnen gestormd om de huisbewoners te beroven van hun bezittingen. Deze twee criminelen waren daarbij gewapend met vuurwapens. Arun en zijn kompaan werden gestort in hun criminele daad door de politie van Leiding. Arun is ter plaatse aangehouden. Zijn kompaan zag kans weg te komen waarbij hij op de politie schoot.

Dezelfde dag is de kompaan van Arun aangehouden in het district Commewijne door het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP). Deze crimineel is de 21-jarige Cedric,A.

Het voorlopig onderzoek heeft inmiddels naar voren gebracht, dat Arun en Cedric zich in de late avond van donderdag 22 november schuil gingen houden in een bosschage niet ver van de woning. Toen de huisbewoners de volgende morgen een van de toegangsdeuren tot hun woning open lieten staan zagen Arun en Cedric hun kans schoon om de woning binnen te stormen ten einde de huisbewoners te beroven.

Net als Arun is Cedric ook achter slot en grendel gezet. De recherche van Regio Midden is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.