Update: 17- jarige dood geschoten

De 61-jarige Bisoendew S. is op zaterdag 12 september aangehouden en vervolgens in verzekering gesteld, door de politie, na overleg met het Openbaar Ministerie. Bisoendew is in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade de dood ten gevolge hebbende.
In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17- jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden. Volgens verklaring van Bisoendew zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.
Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen. De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.