“Up date”man met schotverwonding overleden in het ziekenhuis

Sergio Galimo maakte vermoedelijk deel uit van een inbrekersbende. Op vrijdagavond 6 maart is hij in het ziekenhuis overleden ten gevolge van schotverwondingen. Deze bende heeft bij een woning in Paramaribo-Noord een inbraak gepleegd. De inbrekers zijn betrapt door de huisbewoner die met een jachtgeweer het vuur op hun opende.  Vermoedelijk is Sergio op die locatie door hagel getroffen voordat hij en zijn comparanten in hun vluchtauto konden wegkomen. Ondertussen zijn twee mannen aangehouden en in verzekering gesteld van wie het vermoeden bestaat dat zij deel uitmaken van die inbrekersbende. Het gaat in deze om Randy O. en Miquel N. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van bureau Centrum.

 

“Informatie over gepleegde strafbare feiten mag u doorgeven aan de plaatselijke politie, aan de Centrale Meld Kamer van de Politie op het nummer 115 of aan de Tiplijn van de politie op het nummer 179.”

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.