Up-date twee doden en één gewonde bij beroving

De 20-jarige Zyllavana Mangkoeredjo en de 56-jarige Isaak Poetisi lieten op donderdag 7 juni het leven, nadat het voertuig waarin zij zaten op de Krakaweg nabij de Sabakoebrug is beschoten door twee gewapende rovers. Zyllavana overleed ter plaatse en Isaak liet op weg naar het ziekenhuis het leven.
De twee gewapende rovers reden na hun daad in volle vaart weg. Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de recherche van regio Midden die zich naar de plek hadden begeven, kamden het gebied uit. Het voertuig, zonder kentekenplaten waarmee de verdachten de daad hebben gepleegd, is ongeveer 1 kilometer verwijderd van de afslag naar Matta aangetroffen. Eén kentekenplaat is in de laadbak van de auto gevonden. Op grond van de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat de rovers zijn overgestapt in een andere voertuig.
De autobestuurder Jake M. die gewond is geraakt is na medische behandeling heengezonden. Het vierde slachtoffer Ricky K. is ongedeerd gebleven.
De ontzielde lichamen van Zyllavana en Isaak zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.