Ulrick aangehouden voor mishandeling en verzet

Wetsdienaren van ressort Centrum hebben op donderdag 23 februari Ulrick aangehouden op de kruising van de Heiligenweg en de Waterkant.
De politie kreeg telefonisch de melding dat een manspersoon op voornoemde kruising door omstanders werd mishandeld. Daar aangekomen werd de menigte aangetroffen. Het betrof een geval waarbij Ulrick zijn vriendin heeft mishandeld. De man werd door omstanders tegengehouden, maar gaf geen gehoor daaraan. Op een bepaald moment schoten de omstanders de vriendin te hulp en gaven de man een duchtig pak slaag.
Toen de wetsdienaren over gingen tot de aanhouding van de verhitte man, verzette hij zich hevig en bedreigde de sterke arm met de dood. Ondanks zijn verzet, sloeg de politie hem in de boeien. Tijdens deze handeling zag hij kans een van de wetsdienaren in de arm en op het hoofd te bijten.
De politieman is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij heengezonden.
Ulrick werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.