Tweetal aangehouden voor diefstal uit voertuig

De politie van Latour heeft op zondag 5 februari Delroy G. en Faizel A., beiden 32 jaar, aangehouden voor diefstal uit een voertuig.

De twee verdachten bevonden zich voor een winkel aan de Latour weg toen een taxichauffeur ter plaatse stopte om iets te kopen. De taxichauffeur stapte het voertuig uiten liet deze open staan. Toen de bestuurder in de winkel verdween, namen De mannen de gelegenheid te baat, en haalden alle goederen en geld uit het voertuig. Zij verlieten meteen de plek.

De chauffeur merkten bij het instappen dat zijn spullen waren weggenomen. Op camerabeelden van de winkelier is duidelijk te zien hoe de drie mannen in het voertuig snuffelden naar waarde volle spullen en hoe zij deze meenamen. Delroy en Faizel zijn nadat er aangifte is gedaan, opgespoord en aangehouden. de derde verdachte is nog voortvluchtig.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het twee tal in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de derde verdachte wordt gewerkt.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.