Tweejarige peuter slachtoffer kap partij; buurman in verzekering gesteld

De 2-jarige peuter Recelincha T. is op donderdag 24 augustus slachtoffer geworden van een kap partij te Leiding 20, in het politie ressort Santo Dorp.

De ouders deden samen met het slachtoffer het politiebureau Santo Dorp aan. Met een gapende wond in de buikstreek is zij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Volgens verklaring van de vader van het kind is hij gouddelver. Bij terugkeer uit het binnenland besloot hij met zijn dochtertje naar de winkel te gaan. Toen hij van de winkel kwam, werd hij plotseling door zijn buurman Rodney V. (32) achterna gezeten met een scherp voorwerp. Hij zette het op een lopen en het gelukte hem thuis aan te komen en deed de deur van zijn woning op slot.

Rodney met wie hij vermoedelijk een oude vete heeft, trapte de deur in. De verhitte buurman maakte gelijk kapbewegingen in zijn richting.  Zijn dochtertje is hierbij geraakt en liep zware verwondingen op in haar buikstreek.

De verdachte is opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Ook het scherp voorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de buurman achter slot en grendel geplaatst. De politie van Santo dorp zet het onderzoek in deze zaak voort.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.