Tweehonderd tweeëntachtig politierekruten beëdigd tot BAVP

Tweehonderd Tweeëntachtig (282) rekruten zijn op maandag 22 april 2024 op de Politieacademie beëdigd tot Buitengewoon Agent Van Politie (BAVP). Voorafgaand aan deze beëdiging werden de politierekruten toegesproken door de voorzitter van de politiebond, de inspecteur van politie 1e klasse, Poetini Atompai, de korpschef van het Korps Politie Suriname, hoofdcommissaris van politie, Bryan Isaacs, de vertegenwoordiger van de Minister van Justitie & Politie, de directeur operationele diensten van het ministerie van Justitie & Politie, mr. Biswadath Somai en de Procureur-generaal Mr. Garcia Paragsingh.

De korpsleiding feliciteert de beëdigde Buitengewoon Agenten Van Politie. Aan hen is meegegeven om representatief en professioneel voor de dag te komen. Verder om de samenleving te dienen en geen fouten te maken die anderen hebben gemaakt. “Laat je niet omkopen om criminele handelingen te plegen, think before you act”, zei de korpschef.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.