Twee vrouwspersonen aangehouden voor het droppen van drug naast vuilniston

Charleen C. (24) is op maandag 18 december aangehouden door de politie van Latour met in haar bezit een hoeveelheid drugs. De vrouw wordt ervan verdacht meermalen te hebben getracht drugs het cellenhuis van Latour binnen te smokkelen. Bij de eerste keer is zij op heterdaad betrapt en gooide het spul naast de vuilnistonnen voor het politiebureau. Charleen werd aangehouden, verhoord en na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Zij heeft deze handeling meerdere malen herhaald, maar kon ontkomen aan haar aanhouding.

Op maandag 18 december poogde Charleen wederom drugs naar het cellenhuis over te brengen via het terrein van de politie. Zij is wederom betrapt en probeerde weg te komen. De wetsdienaren zette de achtervolging in en hielden haar aan in gezelschap van haar vriendin ene Caroline J. Bij het verhoor verklaarde Charleen haar behoefte te willen doen op het terrein van de politie. De op haar gevonden drugs zijn in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide dames ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.