Twee vrouwen omgekomen bij een verkeersongeval

De 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes zijn op vrijdag 28 augustus overleden na een verkeersongeval.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op vrijdagmiddag de melding van een verkeersongeval in de Mayalaan. Voorts dat bij dat ongeval  twee doden te betreuren waren. Politieambtenaren gingen ter plaatse  voor onderzoek en troffen een auto in een trens die loopt langs de Mayalaan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig en zij vertoonden geen teken van leven. Dezelfde dag is gebleken dat de jonge vrouwen de 21-jarige Joella Renfurm en de 23-jarige Sarah Wartes waren.

De brandweer werd ingeschakeld en brandweerlieden zorgden ervoor dat de twee slachtoffers uit het voertuig gehaald werden. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast van Joella en Sarah. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen, door de politie, in beslag genomen voor obductie.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voor gekomen dat Joella Renfurm het voertuig bestuurde en dat  Sarah Wartes de mede-inzittende was. Het voertuig ging op een gegeven moment over de kop en belandde in de trens. Het is  nog niet duidelijk voor de politie hoe het kwam dat het voertuig over de kop sloeg en in de trens belandde.  Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie. Nadere berichtgeving volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.