Twee vrouwen dood gereden door roekeloze autobestuurder

De 52-jarige mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier en de 56-jarige mevrouw Denise, Noordzee zijn in de vroege ochtend) van zaterdag 09 november aangereden door een autobestuurder op de Indira Ghandi nabij de Vierkinderenweg. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed; terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis dood ging ten gevolge van de opgelopen letsels.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers voetgangers waren die op het rijwielpad van de Indira Ghandiweg, naast een stilstaande lijnbus, stonden te praten met de lijnbuschauffeur. De chauffeur zat in de bus.

Een terreinwagenbestuurder kwam aangereden over het rijwielpad en haalde de stilstaande lijnbus vanuit de linkerzijde in alwaar op dat moment de twee vrouwen stonden. Deze hoogst roekeloze autobestuurder heeft mevrouw Manglie en mevrouw Noordzee toen aangereden en is doorgereden maar niet nadat hij ook nog een elektriciteitsmast langs de weg geramd had.

Dezelfde dag is de terreinwagen door de politie gevonden en in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De bestuurder van dit voertuig is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie. De ontzielde lichamen van de eerder genoemde slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.