Twee vrouwen beroofd door drie criminelen

De beveiligers van een bardancing in de Swalmbergstraat hebben in de vroege ochtend van zaterdag 14 september de 19-jarige Dion M. aangehouden.
Dion wordt ervan verdacht, samen met twee kompanen, twee vrouwen in de Nassylaan te hebben beroofd van hun tassen inhoudende geld en andere waardevolle spullen.
Volgens verklaring van de slachtoffers liepen zij vanuit de bardancing naar hun auto. Op het moment dat zij voorin in de auto zaten werden de achterportieren open gemaakt en drongen de criminelen de auto binnen ten einde de tassen van de vrouwen weg te nemen. Na hun daad renden zij weg. De chauffeuse ging de dieven achterna maar verloor ze op een bepaald moment uit het oog. De vrouwen gingen terug naar de bardancing en vertelden de daar aanwezige beveiligers wat hun was overkomen.
De beveiligers gingen op onderzoek uit en in de directe omgeving van de bardancing werden de drie jongemannen gesignaleerd. Bij het zien van de beveiligers sloegen zij op de vlucht. Een van de jongemannen zou naderhand Dion, M. blijken te zijn. Het gelukte de beveiligers om Dion aan te houden en vervolgens over te dragen aan de politie van het bureau Centrum.
Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden is Dion als verdachte aangemerkt en is hij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.