Twee vermoedelijke roofverdachten en hun handlangers aangehouden en opgesloten

Twee aangevers deden op het politie bureau Munder op 30 september en 7 oktober aangifte van beroving. De eerste aangever werd overvallen aan de Oude Charlesburgweg door een manspersoon die met een houwer gewapend was. Van hem werd srd 700,- , zijn mobiele telefoon en autosleutel afgepakt en meegenomen.
De tweede aangever werd aan de Koetaistraat overvallen door twee manspersonen die respectievelijk gewapend waren met een mes en met een schaar. Deze aangever liep een steekverwonding op aan zijn linker onderarm.
Na uitgewerkte informatie kwamen Widjai,J. alias “Koelie boi” en Aristo,D.alias “Gringo” in beeld als de straatrovers. Voorts dat zij twee vrouwen als lokaas gebruikt hadden om de aangevers te kunnen beroven. Die twee vrouwen bleken Sangeeta,G. alias Asha en Shatenakumarie alias Toetie of Shakira te zijn.
In een periode van 15- tot en met 24 oktober werden de twee roofverdachten en hun handlangers door leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) en door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Munder.
Het viertal is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.