Twee vermoedelijke drugsverkopers in afzonderlijke woninginvallen aangehouden

Medewerkers van de afdeling Narcoticabrigade hebben in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woninginvallen de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L. ter zake overtreding wet verdovende middelen en vuurwapenwet aangehouden.

Na verkregen informatie dat er op de woonadressen van dit tweetal drugs werd verhandeld, is R.T. in zijn woning aan de Ruysdaelstraat aangehouden. Op verschillende locaties op dat adres als in zijn auto en in de kofferbak van het voertuig werden een hoeveelheid marihuana van in totaal 336 gram, een blok hasj van 18 gram, een fijn weger en 30 stuks XTC pillen aangetroffen. In de broekzak van deze verdachte werd er eveneens een hoeveelheid hasj van 1,05 gram gevonden.

De verdachte A.L. werd op een adres aan de Kwattaweg in een woning annex winkel door de politie in de boeien geslagen. In een kamer werden aangetroffen een zak marihuana van 190 gram, een blok hasj van 70 gram, een aantal wikkels hasj met een gewicht van 35 gram, twee zakjes cocaïne van in totaal 47 gram, een hoeveelheid sukru van 7 gram, 198 XTC pillen en geldbedragen in SRD, Euro en U$ aangetroffen. Ook werd er een vuistvuurwapen van het merk Glock, waarvan de verdachte A.L. geen vuurwapenvergunning kan overleggen, gevonden. Alle aangetroffen goederen werden door de politie in beslag genomen, waarna beide verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten R.T. en A.L. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.