Twee verkeersdoden te betreuren vandaag

De 19-jarige autobestuurster Zydell, Weigle is vanmorgen, donderdag 12 december, na een verkeersongeval op de Anton Dragtenweg overleden ten gevolge van opgelopen letsels.
Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Zydell over de Anton Dragtenweg reed, komende vanuit de richting van Leonsberg. Op een gegeven moment moet zij een voertuig hebben ingehaald en na die manoeuvre heeft zij de controle over de besturing van haar auto verloren. Haar auto kwam eerst op de berm langs de weg terecht om vervolgens over de kop te gaan.
Een ingeschakelde arts stelde de dood van juffrouw Weigle officieel vast. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.
Vanmiddag, donderdagmiddag 12 december, is de 34-jarige personenauto bestuurder Furgill, Mac- Donald overleden op de Martin Luther Kingweg. Hij overleed ten gevolge van opgelopen verwondingen na een aanrijding met een vrachtwagen.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de heer Mac- Donald vanuit de richting van de Latourweg kwam aangereden gaande in de richting van Paranam; terwijl een 43-jarige vrachtwagen bestuurder vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Mac- Donald kwam toen om vooralsnog onbekende reden op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder terecht met als gevolg een aanrijding. De auto van de heer Mac- Donald raakte zwaar beschadigd en hij overleed ter plaatse. Het is vooralsnog nog niet bekend als hij in het bezit was van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs van de vrachtwagen bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.
Het ontzielde lichaam van Furgill, Mac-Donald is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, ter obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.