Twee verkeersdoden in het district Para

Bij een aanrijding op de Kennedyweg tussen een vrachtwagen van het Surinaams Nationaal leger (SNL) en een personenauto zijn twee mensen om het leven gekomen. De dodelijke slachtoffers zijn de 46-jarige personenautobestuurder Milton, Enser en zijn 41-jarige vrouw Natalie, Ligeon. Hun kinderen, die ook in de auto zaten, raakten zwaar gewond. Vier militairen in het legervoertuig zijn ook gewond geraakt maar hun letsels schenen niet van levensbedreigende aard te zijn. Dit verkeersongeval vond plaats op dinsdagmiddag  25 juni.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de heer Enser met zijn gezin over de Kennedyweg reed komende vanuit de richting van Paramaribo en gaande in de richting van Zanderij. Ter hoogte van de Coropinabrug moet Enser, door tot nog toe onbekende redenen, de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en op de rijhelft van zijn tegenligger zijn gekomen. Op dat moment was de tegenligger het legervoertuig. Het legervoertuig en de personenauto kwamen in botsing met elkaar waarna zij een elektrische mast langs de weg ramden.

Milton, Enser  en zijn vrouw Natalie, Ligeon raakten bekneld in het voertuig en waren vrijwel opslag dood. Met behulp van de brandweer werden de twee levenloze lichamen uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Hun dochters van 22- en 5 jaar oud liepen zware letsels op en zijn ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.  Drie militairen klaagden over pijn aan het lichaam en de vierde had een verwonding in zijn gelaat.

De heer Enser was in het bezit van een geldig rijbewijs. De militair die het legervoertuig bestuurde bezit een geldig rijbewijs. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn  de ontzielde lichamen van Milton, Enser en zijn vrouw Natalie,Ligeon  afgestaan aan hun nabestaanden.

Het  verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden. De verkeersbarometer staat met het overlijden van Milton, Enser en Natalie, Ligeon landelijk op 36.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.