Twee verdachten voor diefstal middels geweldpleging aangehouden

Sheik K. (22) en de 27-jarige Winston L.  zijn in de vroege ochtend van donderdag 22 februari door de politie van het ressort Geyersvlijt aangehouden.

Het tweetal wordt ervan verdacht zich op die bewuste ochtend schuldig te hebben gemaakt aan drie afzonderlijke diefstallen met geweldpleging in het politie ressort Geyersvlijt. Alle drie benadeelden deden aangifte bij de politie van dit ressort.

Op die zelfde dag schakelde de Centrale Meldkamer de politie van Geyersvlijt in voor een dievenmelding op een adres. Onderweg naar dit adres signaleerden de wetsdienaren een grijsgelakt voertuig aan de Mangolaan. Dit voertuig voldeed aan de beschrijvingen van de algemene oproep die door de Centrale Meldkamer was doorgespeeld voor de eenheden op het veld. Ook dat dit voertuig was gebruikt  door de verdachten van de drie afzonderlijke diefstallen met geweldpleging eerder op die ochtend. De  wetsdienaren reden het voertuig klem. De twee manspersonen Sheik en Winston die in het voertuig zaten, werden aangehouden.

Winston heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de berovingen, terwijl zijn kompaan Sheik het feit ontkent. Op Winston is een geldbedrag van SRD 174,50 en bij Sheik een geldbedrag van SRD 197,- aangetroffen. Ook goederen die zij bij de drie afzonderlijke diefstallen hebben gepleegd zijn terug gevonden.

Alle aangetrroffen zaken zijn inbeslag genomen en positief herkend door de aangevers. De goederen werden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren. Het voertuig is in het belang van het onderzoek ook in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Paramaribo. Sheik en Winston zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.