Twee verdachten voor diefstal aangehouden

De 60-jarige Naris D. en Marcelino A. (20) zijn op woensdag 4 augustus door de politie van het bureau Livorno aangehouden ter zake diefstal.
Na een telefonische melding dat enkele personen nabij het sluizencomplex aan de Tout Luit Fautkanaalweg rechts bezig waren goederen uit te laden uit een boot, deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de politieambtenaren de twee verdachten Naris en Marcellino aan. Verder een boot van 9 meter, een hydraulische pomp, een tellus tank, een 100 lbs gascilinder, 10 meter branderslang, een buitenboordmotor van 85 pk en negen stuks ijzeren schoeiplaten aan. De twee mannen werden in de kraag gevat en de goederen werden in beslag genomen.
Bij confrontatie verklaarde Naris dat hij de goederen in opdracht van zijn zoon Roy J. de goederen uit de boot moest halen en vervoeren naar het woonadres van zijn zoon in het district Commewijne.
Zijn kompaan Marcelino gaf toe dat zij de voormelde goederen hebben weggenomen op een adres dat hij niet door wilde geven.
De twee verdachten werden hangende het onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Paramaribo. Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.