Twee verdachten ter zake gekwalificeerde diefstal aangehouden

De 56-jarige R.M. en de 53-jarige C.H. zijn door de wetsdienaren van het politiebureau Flora op maandag 16 november opgespoord en aangehouden.

Drie manspersonen, waaronder R.M. en C.H. waren in de vroege ochtend van 16 november aan de Floralaan in het ressort Flora bezig goederen in te laden in een voertuig. Oplettende burgers, die het vermoeden hadden dat het om dieven ging, schakelden de politie in.

De wetsdienaren deden voor onderzoek de locatie aan en werden twee hunner op verdenking van diefstal in de kraag gevat. De derde manspersoon zag kans te ontvluchten. Op de twee verdachten werden aangetroffen en in beslag genomen drie koplampen, zes zakken tegels, een aluminium ladder en dievenijzer. Aangezien R.M. en C.H. de herkomst van de goederen niet konden verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig moeten zijn.

Hangende het onderzoek zijn de twee verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. Het voertuig waarmee vermoedelijk het strafbaar feit is gepleegd is eveneens in beslag genomen.

Eventuele benadeelden of eigenaren van bovengenoemde goederen, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Flora voor het doen van aangifte.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.