Twee verdachten te Albina aangehouden tijdens zuiveringsactie Stootgroep Regio Oost, in samenwerking met Regio Bijstand Team Oost

De verdachte M. alias “Lava” is op zaterdag 28 oktober 2023 tijdens een zuiveringsactie van de stootgroep van Regio Oost in samenwerking met het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) te Albina aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen en overtreding van de Vuurwapenwet. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid hasj, marihuana, een digitale fijn weger, aanstekers, sigaretten, een geldbedrag in SRD alsook een vuurwapen met magazijnhouder en zes scherpe patronen kaliber 32,5, jachtpatronen kaliber 12 en 1 flessenhals patroon kaliber 30×30. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar de Recherche van Regio Oost (RRO), die belast is met het onderzoek in deze zaak.

Verder is de 60-jarige vrouwelijke verdachte R.S. eveneens door eerder genoemde eenheden op 28 oktober 2023 op haar woonadres te Albina aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Op haar is er een groot geldbedrag in SRD, 25 stuks cocaïne pitjes, sukru en xtc tabletten aangetroffen en in beslag genomen, waarna zij ter voorgeleiding is overgedragen aan de politie van Albina.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.