Twee verdachten roofoverval in de kraag gevat; vier hunner voortvluchtig

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) heeft op donderdag 27 juli 2023 de twee verdachten R.H (33) en U.H.(31) vanwege een door hun gepleegde roofoverval aangehouden.

Dit tweetal wordt ervan verdacht, op donderdag 20 juli 2023 samen met vier anderen verdachten een gewapende roofoverval te hebben gepleegd, in drie woningen op een terrein aan de Henry Fernandesweg. Daarbij werden er mobiele telefoons, diverse geldbedragen in SRD, Euro en U$ dollars weggenomen. De politie deed na melding van een gepleegde roofoverval de locatie aan voor onderzoek. Bij het zien van de wetsdienaren kozen de verdachten het hazenpad, met achterlating van het voertuig, waarmee zij de plaats hadden aangedaan. 

Het gelukte het Regio Bijstandsteam Midden twee van de verdachten in de boeien te slaan. Het onderzoek in deze zaak werd vervolgens overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn R.H en U.H. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.  

Aan de opsporing en aanhouding van de overige bendeleden wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.