Twee verdachten poging beroving aangehouden

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo en de politie van Bureau Nieuwe Haven hebben op vrijdag 13 mei de 22-jarige Venso V. en Moreno B. (18) aangehouden.

Na een melding via de Centrale meldkamer van een slachtoffer van een beroving op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plaats aan voor onderzoek.

Het RBT die zich tijdens surveillance in de directe omgeving bevond, heeft één hunner kunnen aanhouden. Deze verdachte werd toen overgedragen aan de ingeschakelde politie van Bureau Nieuwe Haven. Op zijn aanwijzing werd de tweede verdachte eveneens in de directe omgeving aangehouden.

Volgens het voorlopige onderzoek poogde het tweetal een manspersoon bij aankomst bij zijn woning te beroven. De manspersoon schreeuwde om hulp, waardoor een andere bewoner hem te hulp schoot. De verdachten zette het op een lopen.

Het slachtoffer wilde de verdachten achterna gaan met zijn voertuig, maar één van de rovers gooide een steen op zijn voertuig.

Venso en Moreno zijn aangehouden en zullen worden voorgeleid bij de hulpofficier.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.