Twee verdachten mislukte inbraak aangehouden; kompaan voortvluchtig

 

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op woensdag 29 maart twee verdachten van een poging tot inbraak aangehouden aan de Toekomstweg.
Het tweetal, Orpheo V. (21) en de 20-jarige Gorgio B. poogden met een kompaan een inbraak te plegen in een woning op een adres in het ressort. De inbrekers werden op heterdaad betrapt door de buurtbewoners, die de politie direct alarmeerden.
Via de Centrale Meldkamer werd de melding doorgespeeld voor de eenheden op het veld. RBT Paramaribo ging op deze melding af en hield Orpheo en Gorgio aan. Bij fouillering zijn op Gorgio gevonden 14 pakken marihuana, 2 mobiele telefoons en een nummerbewijs.
Bij de scholier Orpheo is aangetroffen een mobiele telefoon en SRD 200. Alle aangetroffen zaken zijn in beslag genomen. De verdachten zijn overgedragen aan de politie van Latour.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het duo ingesloten. Aan de opsporing van hun kompaan wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.