Twee verdachten ingesloten na het stelen van een buitenboord motor

Een aangever deed op dinsdag 29 mei aangifte bij de politie van het ressort Nieuw Amsterdam.

De benadeelde verklaarde dat zijn boot bij de aanmeer stijger van Kaarshout lag aangemeerd. De laatste controle deed hij dinsdag avond omstreeks 20.00 uur. De volgende dag attendeerden vrienden hem dat zij de boot hebben gesignaleerd te Meerzorg. De politie werd daarvan in kennis gesteld waarna zij een onderzoek instelde. Bij dat onderzoek bleek  de 40 PK Yamaha buitenboord motor te zijn verdwenen.

Na uitgewerkte informatie reed de politie naar de Meerzorgweg en trof zij een voertuig aan waarmee de daders de motor moeten hebben verplaatst. Bij het zien van de politie maakte een van de inzittenden zich uit de voeten. De buitenboord motor werd in het voertuig aangetroffen alsook de 21-jarige verdachte Riaz B. Korte tijd later werd de gevluchte kompaan Terry J., na een tip opgespoord en aangehouden. Deze beweerde slechts een taxi rit te hebben gereden. De twee verdachten werden op woensdag 30 mei na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.