Twee verdachten die vakantieoord Vierkinderen onveilig maakten aangehouden

De 20-jarige R.S. alias “Spanna” en S.P. (21) meergenoemd “Botje” of “Bodie” zijn in de maand februari aangehouden door de politie van het bureau Zanderij.
R.S. en S.P. worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een reeks van inbraken bij de vakantiewoningen te Vierkinderen in het district Para. Enkele benadeelden deden vanaf het laatste kwartaal van 2020 aangiften van deze inbraken op voormeld politiebureau.
Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt werd geconstateerd dat de verdachten in de directe omgeving te Vierkinderen woonachtig zijn. Na goed speurwerk werden R.S. en S.P. op hun woonadres te Vierkinderen aangehouden.
Beide verdachten hebben toegegeven een zestal inbraken te hebben gepleegd bij de vakantiewoningen te Vierkinderen. Een hunner heeft eveneens bekend een diefstal in een woning te hebben gepleegd bij een bejaarde mevrouw.
Op hun aanwijzing werden er diverse goederen zoals een Flat Screen Televisie, 1 freezer, 2 zonnepanelen, inserters, antennes, kranen, tuingereedschappen, ventilatoren, waterkokers en een magnetron achterhaald bij helers die eveneens te Vierkinderen woonachtig zijn. De goederen werden in beslag genomen en zijn inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaren. Aan de aanhouding van een mede verdachte en enkele helers wordt er gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.