Twee verdachten aangehouden in zaak: vrouw dood aangetroffen in woning

Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten hebben op maandag 13 februari de 38-jarige verdachte Oswaldo V. alias ‘WALLI’ aangehouden.

‘Walli’ wordt ervan verdacht betrokken zijn bij de levensberoving van het slachtoffer Saridin Toekinem aan de Anakokostraat. Het feit moet zijn gepleegd in de nacht van 31 december 2016 op 1 januari 2017. Deze verdachte die samenwoonde met het slachtoffer is vanaf toen niet meer gezien op het adres. Nadat hij als de verdachte in beeld is gebracht, is ‘Walli’ opgespoord en aangehouden.
Tijdens het verhoor heeft Walli bekend dat zijn vriendin ook betrokken is geweest in deze zaak. De vriendin Samantha H. is opgespoord en aangehouden. Beide verdachten hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. De goederen die op de bewuste dag uit de woning zijn weg genomen zijn nog niet achterhaald.
Hangende het onderzoek zijn ‘Walli’ en Samantha na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.