Twee verdachten aangehouden voor wederzijdse mishandeling en overtreding vuurwapenwet

De 47-jarige M.C. en C.J. (31) zijn op vrijdag 22 januari door de politie van het bureau Richelieu en de Recherche van Regio Oost voor wederzijdse mishandeling aangehouden.
Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide heren voor een onderneming op het Richelieu project werken. M.C. als veiligheidsman en C.J. als arbeider. De twee mannen kregen op die bewuste dag op hun werkplek een woordenwisseling, dat uitmondde in een handgemeen. C.J. trok zich op een bepaald moment terug, maar kwam gewapend met een scherp voorwerp terug, waarmee hij de veiligheidsman aanviel.
M.C. die op dat moment een vuurwapen bij zich had, loste enkele schoten, maar C.J. gaf geen gehoor hieraan. Hij bleef de veiligheidsman aanvallen. Medearbeiders konden erger voorkomen door de twee vechtersbazen uit elkaar te halen. C.J. liep een snijwond op aan zijn hals en werd voor medische behandeling verwezen naar de huisarts.
M.C. werd ter zake illegaal vuurwapenbezit aangehouden, terwijl C.J. voor mishandeling en bedreiging in de kraag werd gevat.
Beiden zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het wapen en het scherp voorwerp zijn in het belang van het verder onderzoek in beslag genomen

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.