Twee verdachten aangehouden voor poging moord; poging doodslag en zware mishandeling

Een slachtoffer deed op zaterdag 9 juli het politiebureau van Latour aan.  Hij viel daar neer, besmeurd met bloed en klagend van pijn. Hij verklaarde door zijn buurjongen “Papie te zijn gebeld die hem persoonlijk wilde spreken.

Thuis aangekomen trof hij zijn buurjongen Papie aan in gezelschap van ene Ton en nog twee bij hem onbekende mannen. Een gesprek met de mannen leidde tot een woordenwisseling en een vechtpartij. Ton haalde een zwart vuistvuurwapen tevoorschijn en schoot daarmee op Steven Feller. Deze is in zijn boven been nabij zijn geslachtsdeel geraakt. Ook  de ruiten van zijn voertuig werden vernield.

Twee van de verdachten Ewald F. alias “Papie” en Nurkey D. zijn op woensdag 3 augustus door leden van het Arrestatie Team (A.T.) aangehouden.

De verdachten werden overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Nurkey heengezonden en “Papie” achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.