Twee verdachten aangehouden ter zake bedreiging

Een manspersoon deed op woensdag 4 november 2020 aangifte bij de politie van het bureau Nieuw-Nickerie ter zake bedreiging tegen ene H.B.
Volgens verklaring van de aangever zat hij op zijn balkon, toen een zwart gelakte Toyota Mark X voor zijn huis stopte. Een man stapte uit het voertuig, waarna hij een zwartkleurige pistool op hem richtte en dreigde hem te zullen doodschieten. De aangever zag kans via een achterraam van zijn woning te vluchten.
Een dag daarna en wel op donderdag 5 november werd er nog een aangifte van bedreiging gedaan tegen dezelfde H.B. door een andere aangever. De verdachte H.B. zou een vuistvuurwapen op de aangever hebben gericht en hem met de dood hebben bedreigd. De tweede aangever gaf aan dat H.B. met een zwart gelakte Mark X was en in gezelschap vertoefde van een kompaan die ook gewapend was.
Beide verdachten werden opgespoord en op woensdag 11 november aangehouden ter zake bedreiging met een misdrijf tegen het leven gericht. Op H.B. en zijn kompaan zijn aangetroffen en in beslag genomen twee luchtdruk pistolen.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
De verdachte H.B. heeft meer op zijn kerfstok, gezien het feit dat er meerdere aangiften tegen hem zijn gedaan op de afdeling Fraude. Naar aanleiding van een onderzoek heeft de afdeling Fraude bij beide verdachten een aantal goederen in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.