Twee verdachten aangehouden in drankenleverancier zaak

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben in samenwerking met de politie van Surveillance Midden op zaterdag 12 maart de verdachten Louis M. en Julian E. na bekomen informatie en goed speurwerk aan de Rashied Pierkhanweg opgespoord en aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat op woensdag 9 maart twee leveranciers voor een winkelpand in het district Wanica waren gestopt voor het leveren van dranken. Terwijl één hunner bezig was dranken uit te laden, stapten enkele mannen uit een wit gelakt voertuig. Gewapend met scherpe voorwerpen gingen de verdachten op de leverancier af, vroegen hem naar geld en de sleutel van de kluis van het vrachtvoertuig. De man gaf aan dat de sleutel niet bij hem was, waarna zij hem beroofden van zijn mobiele telefoon. Eén van de verdachten zag kans de benadeelde met een scherp voorwerp aan zijn rechterarm te verwonden. Na hun daad stapten zij in een gereed staand voertuig en reden met volle vaart weg.

De andere leverancier die in het vrachtvoertuig was blijven zitten, is ongedeerd gebleven. Het slachtoffer werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.