Twee verdachten aangehouden door RBTP

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op maandag       13 januari de 33-jarige Fabian P. en Cyrano K. (21) aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

De benadeelde D.A. deed op woensdag 11 december 2019 aangifte ter zake diefstal van drie buitenboord motoren op het politiebureau Atjoni en is het verdere onderzoek overgedragen aan de Recherche Regio Midden. De politie werkte de informatie uit, waarna Fabian en Cyrano in beeld kwamen. De twee verdachten zijn opgespoord en aangehouden.

Een buitenboordmotor is terecht en is door de politie in beslag genomen. Tijdens het onderzoek werd de 35-jarige Iverna, P. eveneens in beeld gebracht. De vrouwelijke verdachte is eveneens in deze zaak `aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de twee mannen en de vrouw hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De recherche van Regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.