Twee vaste medewerkers  en een tijdelijke kracht van een brillenzaak  opgesloten voor diefstal

Op vrijdag 4 september is door een directielid van een brillenzaak aangifte gedaan van diefstal van 26 zonnebrillen ter waarde van een groot geldbedrag in Surinaamse dollar. De brillen zijn uit het magazijn van de brillenzaak gestolen.

Na onderzoek is gebleken dat  het een  “inside job” was. Op zondag 13 september is  de 19-jarige tijdelijke medewerker(vakantiejob) Jamiro K. aangehouden. Hij was in het magazijn werkzaam. Jamiro verklaarde niet betrokken te zijn geweest bij de diefstal. Hij gaf aan dat de 29-jarige Rayen K. de brillen gestolen had. Rayen K. is als vaste medewerker verbonden aan de brillenzaak.

Op maandag 14 september is Rayen K. aangehouden en verklaarde dat hij brillen gekocht had bij een andere vaste medewerker in deze de 30-jarige Narishkoemar P. Narishkoemar is aangehouden en bij hem is aangetroffen en in beslag genomen 13 zonnebrillen en 26 brilmonturen.

Hangende het verder onderzoek zijn alle drie verdachten door de politie in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.