Twee sinaasappeldieven aangehouden

De politie van Domburg heeft in twee afzonderlijke gevallen op maandag 11 juli en op vrijdag 15 juli de 45-jarige Biswadew N. en de 53-jarige Glenn R. aangehouden.

Biswadew werd op 11 juli op heterdaad betrapt door een buurtbewoner toen hij bezig was sinaasappelen te stelen van een landbouwperceel. De politie werd ingeschakeld en hield de dief aan die reeds 85 sinaasappelen had klaargezet om weg te brengen.

Biswadew werd overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek wees uit dat er vele aangiften tegen hem gedaan zijn. Reeds geruime tijd maakte hij de buurt onveilig door het stelen van landbouwgewassen. De verdachte heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan de diefstallen.

In het ander geval betrapte een eigenaar van een landbouwperceel op 15 juli Glenn op heterdaad toen hij sinaasappelen van hem stal. De eigenaar deed aangifte, waarna de verdachte werd opgespoord. Glenn werd dezelfde dag aangehouden en voorgeleid.

De sinaasappeldieven zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.