Twee rijbewijzen ingevorderd door politie Nickerie

De politie van Nickerie heeft op maandag 2 januari in twee afzonderlijke gevallen twee rijbewijzen van autobestuurders ingevorderd. In het ene geval betrof het een dronken autobestuurder die een aanrijding veroorzaakte met een andere voertuig.
De dronken bestuurder reed over de Emmastraat en kwam in botsing met een andere voertuig op de hoek van de Emma- en de A.K Doergaschawstraat. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Beide voertuigen zijn beschadigd. De man die onder invloed van alcohol verkeerde, werd ter ontnuchtering overgebracht naar het bureau. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
In het andere geval betrof het een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets aan de Walter Hewitstraat. Een vrouwelijke bestuurder reed over voornoemde weg. Op een gegeven moment beschreef zij een rechtse bocht om de Skrifmankotistraat in te slaan. De vrouw verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser. De duorijder liep daarbij zwaar lichamelijk letsel op. Het rijbewijs van de vrouw is hangende het onderzoek ingevorderd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.