Twee paspoorten en twee identiteitskaarten op de afdeling PR

Op twee politiebureaus zijn recentelijk twee paspoorten en twee identiteitskaarten gedeponeerd. Deze bescheiden moeten de houders vermoedelijk hebben verloren of ergens laten liggen. Om de houders van deze documenten sneller te achterhalen, zijn deze bescheiden afgestaan aan de afdeling Public Relations (PR).

Het gaat hierbij om een Columbiaans paspoort op naam van Edgar Castro Ortiz, geboren op 3 juni 1968 en een Haïtiaans paspoort op naam van Nerline Masson, geboren op 1 februari 1995. De identiteitskaarten betreft de op 21 mei 2002 geboren Kareshma-Debie Jagernath en Vijenderpersad Paragh, geboren op 26 september 1962.

De houders van deze documenten worden opgeroepen zich van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur v.m. tot en met 14.00 uur n.m. in verbinding stellen met de afdeling PR die gevestigd is, op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan no.43-45 in het ressort Flora. Deze afdeling is telefonisch bereikbaar op het nummer 433211 of 492233.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.