Twee meervoudige inbraakverdachten aangehouden door Recherche Paramaribo

De 27-jarige Henkie O. en de 26-jarige Moreno O. zijn op vrijdag 18 juni binnen het politieressort Uitvlugt voor diefstal middels braak door de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden.
Deze twee manspersonen worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verschillende inbraken binnen het politieressort Uitvlugt. Verschillende benadeelden deden aangifte van deze inbraken. Henkie en Moreno kwamen na een inbraak bij een supermarkt aan de Hendrikstraat, na bekeken camerabeelden in beeld. Bij die inbraak ging het tweetal er vandoor met een groot geldbedrag, opwaardeerkaarten en vermoedelijk alcoholische dranken.
Op de camerabeelden is te zien hoe de verdachte Henkie en nog twee kompanen door een zwarte auto werden opgehaald. Dit voertuig dat van de verdachte Moreno blijkt te zijn, werd door hem bestuurd.
Hangende het onderzoek is de auto in beslag genomen. In deze zaak zijn nog twee kompanen voortvluchtig. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van deze verdachten.
Henkie en Moreno zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.