Twee manspersonen aangehouden voor wederzijdse mishandeling

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op donderdag 3 augustus 2023 de verdachten G.P. en C.R. tijdens een vechtpartij in een Suribetshop op een adres in het district Nickerie, aangehouden.

De politie deed na de melding van een vechtparij in bedoelde shop, de plek aan en trof de vechtersbazen aan. Het tweetal werd uit elkaar gehaald en heeft het onderzoek van de politieambtenaren uitgewezen dat G.P. kort voor het geval zat te gokken in de zaak. Op een bepaald moment stormde C.R., met wie G.P. eerder op die dag in een woordenwisseling was geraakt, de zaak met een eind hout binnen en bracht de gokspeler een slag toe in zijn gezicht. De twee mannen raakten vervolgens in een gevecht en bewerkten elkaar met houten latjes, die zij uit een houten frame in de zaak hebben losgerukt.

Beide verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie is het tweetal door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.