Twee mannen voor verkrachting en/of seksueel misbruik aangehouden en opgesloten

De politie van het bureau Flora kreeg in de vroege ochtend van maandag 19 augustus de melding dat een tiener was verkracht op het Willebrord Axwijk sportcentrum
De wetsdienaren gingen naar de genoemde locatie, alwaar zij het slachtoffer aantroffen. Het bleek een 16-jarig meisje te zijn. Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen, dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum waren gegaan om te flirten. Aldaar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuist vuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd. Daarna hebben de twee criminelen het meisje seksueel misbruikt.
Daags na het gebeurde werden de vermoedelijke daders in beeld gebracht door de politie. Het waren de 28-jarige Clarence, W. en de 30-jarige Gregory, P. Op dinsdag 20 augustus werd Clarence, W. opgespoord en aangehouden en de mede verdachte Gregory, P. werd op vrijdag 23 augustus opgespoord en aangehouden. Zij zijn door het Arrestatie team in de kraag gevat en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. De zaak is door de politie van het bureau Flora voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.
Gregory ontkent dat hij zich vergrepen heeft aan het meisje; terwijl zijn kompaan Clarence wel toe geeft dat zij de tiener seksueel misbruikt hebben. Gregory en Clarence zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.