Twee mannen opgesloten voor zware mishandeling

De politie van het ressort Livorno heeft op zaterdag 06 juli de 21-jarige Julestanio, G. aangehouden en in verzekering gesteld. Zijn kompaan Krisnapersad, R. is op dinsdag 09 juli in de kraag gevat en eveneens in verzekering gesteld door de politie na overleg met het Openbaar Ministerie.

Julestanio en zijn kompaan Krisnapersad hebben het slachtoffer K.R. (39) zwaar mishandeld. K.R. is door de verdachten mishandeld, omdat zij hem ervan verdenken dat hij  de autoruit van Julestanio’s grootmoeder vernield heeft. De verdachten hebben het slachtoffer vermoedelijk  met de blote hand en met een eind hout slagen toegebracht op het lichaam.

K.R. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp. Hij is opgenomen in de ziekeninrichting vanwege het feit dat hij door de mishandeling een kaakfractuur en inwendige kneuzingen heeft opgelopen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.