Twee mannen opgesloten voor een auto inbraak

De politie van het ressort Paranam hield op zaterdag 28 september de 25-jarige verdachte Steven S. aangehouden, nadat een politieman van ressort Uitvlugt om assistentie vroeg.

Steven wordt ervan verdacht, samen met een kompaan, op 1 september betrokken te zijn geweest bij een auto inbraak in het politie ressort Uitvlugt. Na de daad reed het duo weg in een gereedstaande auto. Volgens verklaring van de aangever zijn weggenomen een koplamp van zijn voertuig en een tas inhoudende een bepaald geldbedrag.

Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht, dat Steven de eigenaar van de auto is die gebruikt is na de inbraak. Steven werd als verdachte aangemerkt en opgespoord.

Op zaterdag 28 september werd de auto van Steven gesignaleerd in het ressort van politie Paranam. De persoon die het voertuig zag en herkende was de politieambtenaar van bureau Uitvlugt die belast was met het onderzoek van de auto in braak.

Deze wetsdienaar reed de auto van Steven achterna;terwijl hij assistentie vroeg van de collega’s van het bureau Paranam. Die assistentie werd verleend en Steven werd aangehouden. Steven werd vervolgens overgebracht naar het politie bureau Uitvlugt. Steven gaf toe dat hij de auto inbraak had gepleegd. Voorts dat hij dit strafbaar gepleegd had met de 29-jarige Furgel,H. Alias “Makka”. Furgel H. alias ‘Makka’ werd opgespoord en aangehouden. Furgel gaf toe dat hij, samen met Steven, de auto inbraak had gepleegd waarna zij de plek van het misdrijf hadden verlaten in het voertuig van Steven.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie heeft de politie deze auto inbrekers in verzekering gesteld. De buit is vooralsnog niet terecht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.