Twee mannen mishandeld; politie vraagt informatie

De afdeling Kapitale Delicten heeft een zaak van zware mishandeling in onderzoek. In deze zaak zijn de twee slachtoffer Julian B. en Raif M.  mishandeld door een groep hindoestaanse mannen. Julian B. en Raif  M.  reden in de vroege ochtend van  zondag 25 oktober omstreeks 04.30 uur over de Wanicaweg. Enkele mannen waren op een feest aan het borrelen. Op een bepaald moment begaven zij zich naar de straatzijde. Eén van deze mannen moet een cup bier in de auto hebben gegooid toen de slachtoffers langsreden.

Het tweetal bracht het voertuig enkele meters verder tot stilstand en liepen terug naar de mannen om hen om rekenschap te vragen.  Er ontstond een woorden wisseling tussen het tweetal en de mannen welke uitmondde in een handgemeen. De groep mannen ging het tweetal daarbij te lijf, waarbij zij onder andere bewerkt werden met een koevoet.  Het voertuig waarin de  slachtoffers waren, werd ook vernield. De  autoruiten werden  aan diggelen geslagen. De CD apparatuur is daarbij ook weggenomen uit de auto.

De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Julian werd vanwege de opgelopen letsel ter verpleging opgenomen. Hij heeft  zodanige letsels opgelopen dat de chirurg moest ingrijpen.  

De politie doet een beroep op de gemeenschap om informatie over dit geval die kunnen leiden tot de aanhouding  van deze verdacht door te spelen aan de afdeling Kapitale Delicten op het nummer 403645, de tiplijn 179 of de Centrale Meldkamer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.