Twee mannen en een vrouw aangehouden en opgesloten voor drugs

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van de Narcotica Intelligence Unit (N.I.U.) hebben op donderdag 23 april een inval gepleegd op een woonadres in de Mawakaboweg in het district Wanica. Op die dag is de 46-jarige vrouw Andjaniedebie R. aangehouden, nadat in de woning een hoeveelheid cocaïne is aangetroffen. Behalve de drug is ook een geldbedrag in het huis aangetroffen, die vermoedelijk afkomstig is van drugverkoop. Zowel de cocaïne als het geld zijn hangende het onderzoek in beslag genomen door de politie.
In het verlengde van de aanhouding van Andjaniedebie zijn op zaterdag 25 april op hetzelfde woonadres, de 47- jarige Radjkoemar, C. en de 46-jarige Pardeepkumar,J. aangehouden. Zij zijn vermoedelijk de kompanen van Andjaniedebie binnen het drugsverkoop gebeuren. Het drietal is na overleg met het Openbaar Ministerie, door de Narcotica Brigade, in verzekering gesteld voor overtreding van de wet verdovende Middelen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.