Twee mannen die na het nuttigen van alcohol, hun wederhelft mishandelden, aangehouden

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 18 augustus 2023 de verdachten A.J (46) en J.J. (24) op een adres in het politie ressort, ter zake bedreiging en zware mishandeling aangehouden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat beide verdachten afzonderlijk een relatie hebben met de twee zussen K.J. en K.C. Zowel de mannen als de vrouwen hebben gezamenlijk op zondag 20 augustus 2023 zich tegoed gedaan aan alcohol. Plotseling is er een ruzie ontstaan, waarbij J.J. zijn vriendin K.J. een slag toebracht op haar neus, waarbij het slachtoffer een zwelling op haar neus heeft opgelopen en medisch moest worden behandeld. De andere verdachte A.J. deed gewapend met twee scherpe voorwerpen dreigende uitlatingen naar zijn vriendin K.C. Het onderzoek wees verder uit dat A.J. in de maand juni 2023 zich ook schuldig had gemaakt aan dezelfde strafbare feiten en dat hij zich bij die aanhouding hevig had verzet tegen de politie. Beiden mannen werden na hun aanhouding ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten A.J. en J.J. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.