Twee mannen aangehouden en opgesloten voor sigaretten smokkel

Het Arrestatie Team en de Narcotica Brigade hebben op woensdag 30 januari een inval gepleegd bij een woning in het district Saramacca. Dit naar aanleiding van een informatie dat er grootschalige drugsactiviteiten op die locatie plaats vond.
De informatie werd uitgewerkt waarbij de Narcotica Brigade sterk het vermoeden kreeg, dat op dat adres handelingen plaats vonden die hoogstwaarschijnlijk druggerelateerd waren.
In de woning is geen drugs aangetroffen maar wel meer dan 100 dozen met slofs smokkel sigaretten. In verband met deze vondst is de 50-jarige Dharmindra K. aangehouden en overgedragen aan de afdeling Fraude. Omdat het in deze gaat om een economisch delict. De dozen met sigaretten zijn ook overgedragen aan de collega’s van de afdeling Fraude. Dezelfde dag meldde de 41-jarige Narish,J. zich met zijn advocaat bij de politie omdat hij ook in beeld was gekomen in het onderzoek van de strafzaak in kwestie.
Zowel Dharmindra als Narish zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.