Twee mannen aangehouden en opgesloten die vermoedelijke dief tot bloedes toe mishandeld moeten hebben.

De 59- jarige Carl,N. En zijn vriend de 34-jarige Hugo,N. Zijn op zaterdag 25 mei aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van onder andere mishandeling en openlijke geweldpleging.

Carl en Hugo zaten op zaterdag 25 mei op het balcon van Carl’s woning toen zij Lesley,R. voor het huis zagen staan met een zak in zijn bezit. Zij vonden Lesley verdacht doen en gingen naar hem toe en hebben hoogstwaarschijnlijk in de zak gekeken. Daarin bevond zich een “cutter” en ruim zes meter zogenaamde stroomkabel. Daar Carl en lesley het vermoeden hadden dat de kabel van misdrijf afkomstig kon zijn hielden zij Lesley aan en schakeleden de politie van het ressort Centrum in.

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden troffen zij Lesley,R. onder het bloed op de grond aan. Daarnaar gevraagd verklaarde hij, dat hij door Carl en Hugo mishandeld is.

Lesley, Carl en Hugo werden door de politieambtenaren aangehouden ter voorgeleiding bij een hulp officier van justie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is lesley,R. in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel gekomen is.

Carl en Hugo ontkennen dat zij Lesley tot bloedens toe mishandeld hebben. Zij zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zoals eerder aangegeven worden zij verdacht van onder andere zware mishandeling en openlijke geweldpleging.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.