Twee lijken aangetroffen te Republiek; vermoedelijk misdrijf in het spel

De politie van het bureau Zanderij kreeg op dinsdagmiddag 5 mei, omstreeks vijf uur, de melding dat twee lijken aangetroffen waren op een perceel langs de Willy Cairoweg te Republiek. Op de plek troffen de wetsdienaren de twee ontzielde lichamen aan van de 53-jarige Izaak, Bruinhart en de 40-jarige Jurmain, Derby. De lijken vertoonden vermoedelijk schotverwondingen aan het hoofd.
Familieleden van deze twee mannen hadden eerder op de dag aangifte van hun vermissing gedaan bij de politie van Zanderij. Bruinhart en Derby waren buren en familie van elkaar.
Op zondag 3 mei waren Izaak en Jurmain van huis vertrokken om te gaan jagen. Op dinsdag 5 mei werd hun familie ongerust omdat deze mannen nooit zolang weg bleven om te jagen.
In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van de heer Bruinhart en Derby voor obductie in beslag genomen door de politie. Hun jachtgeweren zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen. Ondertussen is deze zaak, voor verder onderzoek, door de politie van Zanderij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.